HACCP & GMP productie en verpakkingsruimten

Al ruim 17 jaar is ons bedrijf huisaannemer bij Ambi Pack te Hendrik Ido Ambacht.
Wij doen hier alle bouwkundig onderhoud en realiseren de stofvrije productieruimten, welke aan zeer strenge kwaliteitseisen moeten voldoen.

Op regelmatige basis word de kwaliteit van deze ruimten gecontroleerd door de afdeling (QA=quality assurance) als er iets geconstateerd wordt wat niet volgens de beschreven protocollen is, moet dit direct verholpen worden, zonder dat het productieproces hiervan hinder ondervind, er moet dus snel, netjes en efficient gewerkt worden

Onze mensen weten door de jarenlange samenwerking welke eisen er aan hun werk gesteld wordt en aan welke kledingvoorschriften en regels zij zich moeten houden.
Ambi Pack is een bedrijf wat sterke groei doormaakt, mede door inovatief ondernemen.
Dit houd in dat wij als bouwbedrijf open staan voor nieuwe ideeen en ontwikkelingen die onze klant van ons vraagt, op deze mannier brengen wij ook elke dag de kwaliteit van ons werk steeds tot een hoger niveau.

Wilt u ook HACCP of GMP productie ruimten realiseren of heeft u bijvoorbeeld een horeca keuken waar u aan strenge normen moet voldoen, neemt u dan contact met ons op via onderstaand formulier voor een nadere kennismaking met ons bedrijf.

HACCP & GMP  productie en verpakkingsruimten
 
HACCP & GMP  productie en verpakkingsruimten

Neem contact op

Bedankt voor uw interesse in Van Driel Bouw & Installatie B.V. We nemen z.s.m. contact met u op.