Wie haalt u in huis?

Als opdrachtgever is het belangrijk dat u weet met wie u in zee gaat, vandaar dat wij een kennismakingsbezoek erg belangrijk vinden.
Tijdens deze eerste ontmoeting maakt u direct al u wensen kenbaar, Vervolgens kunnen wij hiermee direct aan de slag.

Van Driel Bouw & Installatie B.V. maakt gebruik van gediplomeerd en gecertificeerd personeel en werkt met gecertificeerde en kundige onderaannemers.
Wij hebben zowel voor onze eigen mensen als voor de ingehuurde onderaannemers een aansprakelijkheid verzekering afgesloten.

Ook veiligheid tijdens het werk staat bij ons in een hoog vaandel, daarom is iedereen die bij en voor ons werkt in het bezit van een VCA diploma of certificaat.
Voor bouwkundige zaken en de verzekering van het te bouwen of te verbouwen object tijdens de bouw zijn wij in het bezit van een C.A.R. (Construction All Risk) verzekering, waardoor u als opdrachtgever ook verzekerd bent dat wij alles goed voor u hebben geregeld tijdens de bouwperiode.
Na de verbouwing zal u zelf bij uw verzekeringen de nodige aanpassingen moeten laten doen i.v.m. de vermeerdering van de waarde van de opstal en inboedel.

Ook vinden wij het belangrijk dat onze mensen over goede communicatieve vaardigheden beschikken, zodat u tijdens het bouwproces de voor u belangrijke zaken goed met hun kunt bespreken.

Wij vinden het belangrijk dat onze mensen de afspraken die zij met u maken ook nakomen, verder verwachtten wij van hun dat zij zich ook flexibel opstellen op het moment dat het nodig is.
U wilt immer ook graag snel geholpen worden als er zich een onverwachte situatie voordoet en wij de juiste mensen kunnen sturen om u te helpen.

Wij hopen dan ook dat wij aan u kunnen laten zien wie wij zijn en hoe wij werken, zodat u net als velen van onze klanten voor een langere samenwerking wil gaan.

Wie haalt u  in huis?
 
Wie haalt u  in huis?